aitoa suomalaista perinneruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Juhlatilaisuudet

 

Ravintola Konstan Möljä on myös juhlatalo!

 

Järjestä ikimuistoiset juhlat ravintola Konstan Möljän kuuluisan pitopöydän äärellä. Saaristolaispöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisruokia eri puolilta Suomea. Tarjontaamme kuuluu myös runsas saaristolaishenkinen alkupala- ja salaattipöytä sekä maistuva päivän keitto. Menustamme löytyy takuuvarmasti jokaiselle jotakin. Lähes kaikki ruokalaijimme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia ja noutopöydästämme löytyy myös vähintään yksi vegaaninen pääruoka.

Konstan Möljän tunnelmallinen ravintolatila soveltuu erinomaisesti niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen.

Kabinettitiloihimme mahtuu 14 ja 16 henkeä. Ravintolasalin puolella pystymme järjestämään tilaisuuksia jopa 50 henkilölle. Koko ravintolaan mahtuu yhteensä 70 henkeä. Juhlapaketin varanneilta emme peri erillistä tilavuokraa alle 3 tunnin tilaisuuksista.

Huomioittehan, että varaamme kabinettitilat ensisijaisesti yli 12 hengen seurueille. Varaustilanteesta riippuen varaamme kabinettitiloja mielellämme myös pienemmille seurueille, tiedustelettehan mahdollisuutta erikseen.

Sopimuksen mukaan järjestämme tilaisuuksia myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Pidemmistä tilaisuuksista ja aukioloaikojemme ulkopuolella järjestetyistä tilaisuuksista tilavuokra 150€ / alkava tunti. Voimme sopia myös takuumyynnistä! 

Tervetuloa nauttimaan vanhan sataman tunnelmasta!

 

Tarjoilut:

 
Räätälöimme mielellämme juhliinne sopivan tarjoilupaketin.
Kysy tarjousta alku- ja ruokajuomista sekä jälkiruoka-, kakku- tai kahvitarjoiluista.  

 

Kakut:

Teemme tilauksesta myös kakut ja erilaiset ryhmäjälkiruoat juhlatilaisuuksia varten. Kakut valmistetaan toiveidenne mukaan. 

Olemme tehneet esimerkiksi seuraavia kakkuja:

Mansikkakermakakku
Vadelmakermakakku
Suklaakakku
Kinuskikakku
Mansikkajuustokakku
Lakkajuustokakku
Tyrnikakku
 
Tilaathan kakun tai ryhmäjälkiruoan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

 

 

Kabinetit:

 

Viipuri:

Historiallinen Viipuri-kabinetti esittelee Viipurin ulkosataman Uuraan historiaa sekä merikarjalaista kulttuuria. Viipuriin mahtuu yhteensä 16 juhlijaa.

 

Marski:

Marski-kabinetti puolestaan on tehty sotaveteraanien ja evakoiden kunniaksi. Kabinetti esittelee Suomen sotahistoriaa. Marskiin mahtuu ruokailemaan 14 henkilöä.