Viipurin saaristolainen noutopöytä

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

 

ILLALLISBUFFET -

Saaristolaispöytä

36€

 

1.11. alkaen juhlava pikkujoulumenu 36€:

Menuun kuuluu perinteisen alkupala- ja pääruokatarjontamme lisäksi myös runsas jälkiruokapöytä sekä glögiä ja piparkakkuja.

Itsenäisyyspäivän brunssi 6.12. - 42€:

Itsenäisyyspäivänä 6.12. tarjolla on itsenäisyyspäivän brunssi klo. 11:30-17 (42€ / henkilö).

Joulupöytä 7.12.-22-12 - 36€:

7.12. alkaen tarjoilla on illallisaikaan runsas ja perinteinen joulupöytä  (36€ / henkilö) johon kuuluu perinteisten herkkujemme lisäksi myös paikan päällä paistettua joulukinkkua, joululaatikoita, rosollia kastikkeineen sekä alkoholiton glögi & piparkakut.

 

Illallisbuffet -

SAARISTOLAISPÖYTÄ: 

Herkkuja notkuva saaristolaispöytämme katetaan tiistaista torstaihin klo. 17 - 22 sekä perjantaista lauantaihin klo. 16 - 23!

Illallisbuffetistamme löydät runsaan valikoiman perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea. Menuun kuuluu runsas merellinen alkupalapöytä, laaja valkoima perinteisiä lämpimiä pääruokia sekä päivän keitto. Pikkujouluaikana 1.11.-5.12. menun hinta on 36€ henkilö ja hintaan kuuluu myös runsas jälkiruokapöytä sekä glögi ja piparkakut. 

Merellinen alkupalapöytä:

Uudistuneeseen menuumme kuuluu nyt entistä runsaampi valikoima rannikkomeren herkkuja!

Merelliseen alkupalapöytäämme katetaan sokerisuolattua graavilohta, talon omaa mustaherukkasilliä ja tilli-sipulisilliä, tervasilakkaa sekä erilaisia kausittain vaihtuvia kalaherkkuja. Valikoimaan kuuluu myös vegaaninen merileväkaviaari, punasipulia ja smetanaa sekä tietenkin saaristolaisleipää.

Alkupalapöytäämme katetaan myös laaja valikoima erilaisia salaatteja, perinteisiä mummonkurkkuja, Myrttisen valkosipulisuolakurkkuja ja hunajaa, puolukkasurvosta, metsäsienisalaattia sekä tietenkin suomalainen leipälajitelma ja karjalanpiirakoita munavoin kera.

Pääruoat:

Päähyvinä tarjoamme pitkään haudutettua karjalanpaistia, aitoa lapinkävijän poronkäristystä, Marskin vorschmackia, suussasulavan mehevää uunilohta, erilaisia vaihtuvia kausiruokia, kasvislisukkeita sekä perunamuusia ja keitettyjä perunoita. Lisäksi päivittäin on tarjolla myös vähintään yksi vegaaninen pääruoka.

Jälkiruokapöytä:

Glögiä ja piparkakkuja sekä päivän vaihtuva jälkiruokavalikoima.

 

Buffettiin kuuluu myös vaihtuva päivän keitto sekä vesi ruokajuomana.

Lähes kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Kysy lisää henkilökunnaltamme, neuvomme mielellämme kaikissa erityisruokavalioihin liittyvissä asioissa.

Pikkujoulubuffettimme hinta on 36€ henkilö, alle 12-vuotiailta 18€ ja alle 5-vuotiaat herkuttelevat ilmaiseksi.

 

 

Jälkiruokavalikoimamme:

Meillä ei myöskään jää makean hammas kolottamaan! Erikseen tilattavista jälkiruoistamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa. Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai kotimaisia artesaanijäätelöitä. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tervetuloa kokemaan nostalginen vanhanajan Suomi!

 


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   info (at) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä