aitoa suomalaista perinneruokaa

konstan möljä

Hietalahti - Helsinki

Pikkujoulut

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Konstan Möljään!

 

Konstan Möljän tunnelmallinen ravintolatila soveltuu erinomaisesti niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen.

Kabinettitiloihimme mahtuu 14 ja 16 henkeä. Ravintolasalin puolella pystymme järjestämään tilaisuuksia jopa 50 henkilölle. Koko ravintolaan mahtuu yhteensä 70 henkeä. Pikkujoulupaketin varanneilta emme peri erillistä tilavuokraa alle 3 tunnin tilaisuuksista.

Sopimuksen mukaan järjestämme tilaisuuksia myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Pidemmistä tilaisuuksista ja aukioloaikojemme ulkopuolella järjestetyistä tilaisuuksista tilavuokra 150€ / alkava tunti. Voimme sopia myös takuumyynnistä!

 

Pikkujoulumenu:

Pikkujouluaikana (vko. 47 alkaen) tarjolla on normaalia runsaampi pikkujoulumenu. Pikkujoulubuffetin hinta on 30€ / hlö.

Menuun kuuluu Konstan Möljän klassikoiden, karjalanpaistin, poronkäristyksen ja vorschmackin lisäksi myös jouluisempia herkkuja, kuten sinappisilliä, lasimestarin silliä, talon omaa konjakkisinappia, pitkään kypsytettyä joulukinkkua sekä erilaisia joululaatikoita. Tarjolla myös runsas alkupala- ja salaattipöytä, johon kuuluu mm. rosollia, metsäsienisalaattia, graavilohta, puolukkasurvosta ja mätimoussea. Pikkujoulumenuun kuuluu myös juhlava juustopöytä sekä alkoholiton glögi.

 

Pikkujoulupaketit:

 

 

 

 

Lisää pakettiin: 

+ snapsit 6,5€ (koskenkorva, minttu, jaloviina, salmari tai terva)

'+ premium snapsit 7€ (Marskin ryyppy, poron kyynel, Laplandia vodka, lakkavodka, puolukkavodka, mustikkavodka)

 

Voimme myös räätälöidä juomapaketit toiveidenne mukaan!

Teemme ryhmille mielellämme tarjouksen myös 

Kysy lisää pikkujouluista ja varaa ikimuistoiset juhlat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 694 7504.