ITSENÄISYYSPÄIVÄ 

 

Tervetuloa juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä tunnelmalliseen Konstan Möljään. 

Tapahtumassa esiintyy haitarinsoittaja, perinnemuusikko Vesa Kari.

 

Itsenäisyyspäivän brunssi:

Itsenäisyyspäivänä 6.12. meillä on tarjolla juhlava itsenäisyyspäivän brunssimenu klo. 12:00 - 18:00 hintaan 45€ / hlö, lapsilta (5-12v) 25€. 

Keittiö suljetaan klo. 17, viimeiset varaukset klo. 16:30.

Brunssimenuun kuuluu runsas merellinen alkupalapöytä, johon katetaan saaristomeren herkkuja: sokerisuolattua graavilohta, katkarapuskagenia, talon marinoituja sillejä, tervasilakkaa ja vegaanista merileväkaviaaria. Alkupalapöytään kuuluu myös valikoima erilaisia salaatteja: raikas vihersalaatti & talon oma vinaigrette, metsäsienisalaattia, artisokkasalaattia, mummonkurkkuja & Myrttisen valkosipulisuolakurkkuja sekä leipälajitelma & karjalanpiirakat ja munavoi.

Pääruokina tarjoamme perinteisiä liha-, kala- ja kasvisruokia, kuten aitoa poronkäristystä, Marskin vorschmackia, puolukkaista uunilohta ja tattirisottoa. Lisäksi brunssipöytään katetaan kalastajan silli-voileipäkakkua sekä samettisen pehmeä juuripersiljakeitto.

Jälkiruokana suussasulavan mehevä mustaherukka-valkosuklaakakku sekä kahvi / tee. 

 

BRUNSSIMENU 45€:

Saariston alkupalat:
- Sokerisuolattu graavilohi
- Katkarapuskagen
- Talon marinoidut sillit
- Tervasilakka
- Vegaaninen merileväkaviaari
- Raikas vihersalaatti & talon oma vinaigrette
- Metsäsienisalaatti
- Artisokkasalaatti
- Mummon etikkakurkut
- Myrttisen valkosipulisuolakurkut
- Leipälajitelma sekä karjalanpiirakat ja munavoi
 
Pääruoat:
- Silli-voileipäkakku
- Lapinkävijän poronkäristys
- Marskin vorschmack
- Riistapyörykät konjakki-pippurikastikkeessa
- Puolukkainen uunilohi
- Tattirisotto
- Hunajaiset uunijuurekset
- Perunamuusi
- Keitetyt tilliperunat
 
Päivän keitto:
Paahdettu juuripersiljakeitto
Kotikalja
 
Jälkiruokapöytä:
- Mustaherukka-valkosuklaakakku
- Juhlava juustolajitelma
- Kahvi / tee
 

TERVETULOA!