Viipurin saaristolainen noutopöytä

konstanmolja.fi

Hietalahti - Helsinki

Konstan Möljän runsas noutopöytä

Konstan Möljän buffetista löytyy rannikkokarjalaiseen tapaan runsas valikoima erilaisia kala- ja liharuokia. Monipuolisessa alkupalapöydässämme on tarjolla muun muassa itse marinoituja sillejä, graavilohta, erilaisia raikkaita salaatteja, suolakurkkuja, hapankaalia, sienisalaattia, punajuurisalaattia, munavoita ja karjalanpiirakoita.

Lämpimiin herkkuihin kuuluvat esimerkiksi marsalkka Mannerheimin suosikkiruoka vorschmack, poronkäristys, perinteinen karjalanpaisti, uunilohi ja vaihtuva keitto runsaine lisukkeineen. Kaikki tehdään vanhaan kunnon tapaan alusta asti itse – tuoreista kotimaisista aineksista.  Lähes kaikki buffettimme antimet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Päivittäin tarjolla on myös vähintään yksi vegaaninen pääruokavaihtoehto.

Jälkiruokavalikoimastamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa! Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai lakkahillolla kruunattua leipäjuustoa. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄ:

Tervetuloa juhlimaan Suomen itsenäisyyttä ravintola Konstan Möljään!

6 ja 7 joulukuuta tarjoamme juhlavan itsenäisyyspäivän menun, johon kuuluu runsas alkupalapöytä, paahtopaistia, tervakanaa, poronkäristystä ja Marskin herkkua vorschmackia sekä savuporojuustokeitto. Jälkiruokana kahvi / tee ja perinteinen mustikkarahkapiirakka.

 

 

PIKKUJOULUMENU Marras-Joulukuu

Nyt tarjolla on juhlava pikkujoulumenu!

Menuun kuuluu perinteisten herkkujemme lisäksi myös jouluisempia antimia. Alkupaloihin kuuluu graavilohta, marinoituja sillejä, erilaisia salaatteja, rosollia, mätimoussea ja karjalanpiirakoita. Pääruokina tarjolla on poronkäristystä, karjalanpaistia tai vorschmackia, täytettyjä kalkkunarullia, savulohta tai uunilohta, päivän kalaruoka, joulukinkkua ja itse tehtyä sinappia sekä erilaisia laatikoita. Lisäksi menuun kuuluu alkoholiton glögi ja piparkakut sekä perjantaisin ja lauantaisin myös juhlava juustotarjotin. Menun hinta on arkisin 26€  ja perjantaisin ja lauantaisin 30€ / henkilö.

 

 


YHTEYSTIEDOT
  • antrea Oy

   Y-tunnus 2980676-1
   +358 9 694 75 04
   Hietalahdenkatu 14
   00180  Helsinki
   ravintola (ät) konstanmolja.fi
  • Seuraa meitä